Today.ua

“Могла б не зустріти своє кохання“: що стало відомо про чоловіка Анастасії Заворотнюк

На офіційній сторінці фігуристки Тетяни Навки опубліковано цікавий факт з життя чоловіка Анастасії Заворотнюк - Петра Чернишова. Як зазначається, Заворотнюк могла б і не зустрітися з майбутнім чоловіком, якби його дитинство склалося по-іншому. Виходячи з публікації, складається навіть враження, що Тетяна Навка, можливо, хотіла дорікнути батькам Петра Чернишова. Вона майже шкодує, що він не став хокеїстом.

«Петро спочатку захоплювався хокеєм хотів стати професійним хокеїстом, але батьки вирішили віддати його на фігурне катання. Хто знає, яке майбутнє могло бути у юнака, якби родичі вирішили вчинити інакше, можливо, у світі було б на одного професійного хокеїста більше», - написала вона.

Хочеться зауважити, що в такому разі на одного фігуриста у світі було б менше та Анастасія Заворотнюк би не зустріла свою любов.

Не було б цієї красивої пари. Їх донька не народилася б.

Як відомо, Петро Чернишов став не тільки чоловіком Заворотнюк, а й одним з найкращих фігуристів Росії. Зараз професія допомагає фігуристові заробляти на життя. Відомо, що Чернишов отримав значний гонорар, ставши виконавцем головної чоловічої ролі в льодовому шоу Тетяни Навки.

Нагадаємо,  Чернишов зараз єдиний годувальник в сім'ї. Як повідомляють ЗМІ, Анастасія Заворотнюк не може працювати і потрібно багато грошей на її лікування. Також, як пишуть медіа, старша дочка Заворотнюк Анна «прогоріла» з бізнесом. Її модний магазин одягу в Москві закрився, пропрацювавши всього кілька місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ