Today.ua

“Крим обов'язково повернеться в Україну“: Зеленський у Туреччині зробив офіційну заяву (відео)

Президент України Володимир Зеленський вперше прилетів в Туреччину з офіційним візитом. Посол України в Туреччині Андрій Сибіга у своєму Twitter повідомив, що Володимир Зеленский під час зустрічі з діаспорою офіційно заявив, що Крим обов'язково повернеться до складу України.

Володимир Зеленський також пообіцяв, що на законодавчому рівні буде затверджено положення про спрощення відвідування окупованої Росією Криму представниками кримськотатарської діаспори.

Президент Володимир Зеленський подякував українську діаспору в Туреччині за допомогу Україні.

Раніше посол України в Туреччині Андрій Сибіга повідомив, що одна з популярних торгівельних мереж випустила в Туреччині футболки з українською символікою на честь візиту президента України Володимира Зеленського.

Нагадаємо, команда президента України Володимира Зеленського вирішила боротися за уми українців на Донбасі та в Криму, а також за уми росіян на території Росії. Заступник голови Офісу президента України (ОПУ) Кирило Тимошенко заявив, у Зеленського планують створити державний російськомовний телеканал, який буде транслюватися на весь світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ