Today.ua

Кравчук дав три корисних поради Зеленському

Під час ефіру ток-шоу "Голос народу" на телеканалі "112 Україна" перший президент України Леонід Кравчук (1991-1994 рр.) дав три "професійні" поради новообраному президенту Володимиру Зеленському.

За його словами, новому президенту необхідно повністю переформатувати вертикаль влади, незалежно від того, гарні були попередники, чи ні.

"Не може бути такого, що прийшов один президент, а всі, хто були - залишилися", - заявив Кравчук.

Крім того, політик порадив Зеленському не поспішати з кадровими рішеннями. Він висловив упевненість, що тільки після глибокого аналізу, кандидата можна призначати на посаду.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1646&v=Y3df_akFSb4

Також Леонід Кравчук нагадав новообраному президенту про неприпустимість керуватись при призначенні родинними і дружніми зв'язками.

"Немає у влади, сватів, братів, кумів, бізнес-партнерів", - зазначив перший президент, додавши, що влада - це "відданість народові України".

Нагадаємо, раніше Леонід Кравчук закликав Володимира Зеленського зняти блокаду з окупованого Криму.

Нагадаємо також, що перший президент незалежної України Леонід Кравчук вважає ганебним відсутність в Україні окремої президентської пенсії. За словами Кравчука, він отримує тільки депутатську пенсію в розмірі 18 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ