Today.ua

Козловський представив нову пісню до Дня закоханих

Популярний український співак Віталій Козловський порадував своїх прихильниць, представивши до Дня закоханих нову пісню "Мала".

Козловський зізнався, що пісня "Мала" для нього символічна. Адже для когось День святого Валентина- свято любові, а для деяких - нагадування про самотність.

"Я присвячую цю пісню всім жінкам. Кожній, яка хоча б раз зазнавала відчай, розчарування, зневіру і не знала, як жити далі. Я знаю, як важливо в цей момент не залишитися на самоті, а відчути підтримку і такі потрібні слова про те, що життя триває, і новий день настане, і все, чого вона хоче, до неї прийде. Цією піснею я подумки обіймаю і підтримую кожну", - прокоментував прем'єру нової пісні Віталій Козловський.

Козловський запевняє, що пісня "Мала" - це не про вік жінки, а про стан її душі. Адже незалежно від віку кожна в моменти невпевненості може відчути себе маленькою дівчинкою, яка вимагає обіймів і тепла.

https://youtu.be/GwauzHr-9A4

Віталій Козловський повідомив, що автор пісні "Мала" - Дмитро Баннов, з яким він співпрацював вже неодноразово.

До речі, Віталій Козловський, крім нових пісень і альбомів, штампує пікантні фото.

Відомо, що Козловський багато працює над своїм тілом і демонструє шикарну спортивну фігуру з м'язами. І ось Віталій Козловський опублікував фото, на якому зображений тільки в крихітних плавках.

Раніше повідомляли про те, що українська співачка Світлана Лобода сексуально оголилася у ванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ