Today.ua

“Ковток енергії і радості“: Алла Мазур показала, що допомагає їй у лікуванні онкології

Алла Мазур, яка продовжує активно і мужньо боротися з онкологією, розповіла, що піднімає їй настрій в такий непростий період життя. На своїй сторінці в Instagram телеведуча розмістила фото картини, яку їй подарувала одна з колег. На картині зображені сонце і поле соняшників. За словами Мазур, цей подарунок став для неї "ковтком енергії та радості".

Автором картини є Леся Гладиш, яка разом з Аллою Мазур працює на "1+1". Її подарунок дуже підняв бойовий дух Мазур, яка вже перенесла чотири хіміотерапії і невідомо ще скільки буде боротися за своє життя.

"Друзі-колеги знають, чим підтримати. Всередині мене стрибає на одній ніжці маленька дівчинка - так мені подобається цей пейзаж. А головне – отримала його з рук автора: такої ж непереборної оптимістки і моєї колеги з ТСН Лесі Гладиш. Лесюня – спасибі! Якщо раптом задумаєтеся, чим порадувати знайомого в дні хвороби, подаруйте його чим-небудь отаким сонячним. Тому що як би себе не відчував – хочеться віри і радості. Чогось красивого і смачненького. Що розганяє хмари. І наповнює твій день світлом", - написала Мазур.

У коментарях під цією публікацією українці почали залишати безліч коментарів Мазур зі словами підтримки та побажаннями якнайшвидшого одужання.

"Алла здоров'я Вам. Все буде добре!!!!! Щиро Вам цього бажаємо!", "Алочка тримайтеся. За вас дуже багато людей боженьку молять!", "Сили і терпіння! Віри і надії !!! Бог не посилає випробовування слабким . Все буде добре!", "Алло,вірте, як віримо і ми ,всім серцем !!!Все буде добре!!!", - написали коментатори.

Раніше Алла Мазур попередила українців про шахраїв, які використовують її ім'я в шахрайських цілях, привертаючи увагу до благодійних фондів, до яких телеведуча не має ніякого відношення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ