Today.ua

Коронавірус вразив понад сотню жителів України: опубліковано оновлені дані МОЗ

Коронавірус все активніше поширюється по світу, і Україна не стала винятком - в нашій країні захворіло вже більше сотні людей. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я.

Так, станом на ранок 25 березня в Україні було офіційно зафіксовано 113 випадків зараження смертельним коронавірусом, і щодня ця цифра стає все більшою.

Смертельний вірус вже вразив 13 областей України та місто Київ. Що ж стосується кількості хворих, "лідером" все ще залишається Чернівецька область - зафіксовано 38 випадків, одна людина померла. В Києві наразі інфікована 31 людина, в області - ще 22.

В інших регіонах України ситуація значно спокійніша, однак щоденно стає відомо про нові випадки зараження коронавірусом.

Загалом з початку епідемії коронавірусу в Україні померли вже чотири людини. Одній людині вдалось повністю одужати після хвороби.

Нагадаємо, раніше колишня очільниця МОЗ України Уляна Супрун озвучила показники смертності від коронавірусу. Так, за її словами, у Китаї було 5% смертей від тих, хто захворів, в Італії – 8%, у Кореї – менше 1%. При цьому до групи ризику можна віднести людей віком від 60 років, а від 70 років – цей ризик є ще вищим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ