Today.ua

Коронавірус атакує: кількість померлих сягнула вже майже 3 тис. осіб

Станом на вчора, 29 лютого, кількість смертей від зараження коронавірусом становила 2932 особи. При цьому основна частина смертей припала на Китай.

Так, за даними ЗМІ, на території Китаю вже було зафіксовано 2835 смертей, а кількість інфікованих перевищує 80 тисяч людей. Поза межами Китаю зафіксовано 2885 випадків інфікування коронавірусом.

Найбільша кількість смертей після Китаю зафіксована в Ірані - в цій країні від коронавірусу померли вже 43 людини. Загалом випадків зараженні в Ірані зафіксовано 593.

На третьому місці по кількості померлих від зараження коронавірусом - Італія. В цій країні зафіксовано 1128 випадки інфікування - на 307 більше за попередню добу. В Італії від коронавірусу вже померли 29 людей.

В Японії кількість інфікованих зросла до 944 осіб, а у Південній Кореї - до 3150.

У Великій Британії кількість випадків інфікування зросла до 23 осіб. В Іраку зареєстровано 13 випадків зараження коронавірусом.

Крім того, про перші випадки виявлення вірусу заявили в Катарі та Еквадорі.

Раніше повідомлялось, що небезпечним коронавірусом було інфіковано вже 5 українців. Наші громадяни перебувають поза межами країни: четверо знаходяться в Японії, ще одна українка - в Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ