Today.ua

Корольова розбурхала Мережу кругленьким животиком: “Хто буде, хлопчик чи дівчинка?“

Наташа Корольова не перестає привертати увагу своїх шанувальників публікаціями в соцмережах. Артистка все частіше демонструє публіці свого дорослого сина Архипа, а нещодавно Корольова опублікувала провокаційний знімок, на якому фанати угледіли  кругленький животик свого кумира. Справа в тому, що Корольова з сином напередодні 1 травня садили сад Перемоги в честь героїв Другої Світової війни. Зірка була одягнена у спортивний костюм, і помітно було, що артистка погладшала. Швидше за все, це зайві кілограми, набрані на карантині. Але хто знає, раптом "русалка" Наташа і справді в очікуванні другої дитини.

Корольова не приховує, що має схильність до повноти. На карантині, ймовірно, ця її особливість проявилася. Співачка любить поїсти і говорить про те, що доводиться себе стримувати у смачних стравах, адже кожен набраний кілограм відображається на її фігурі. 31 травня Наташі Корольовій виповниться 47 років, і не дивлячись на те, що вона ніколи не була худенькою, виглядає артистка чудово.

Зараз Корольова навряд чи вагітна, тим більше в Мережі подейкують, що в їх стосунках з Тарзаном не все так гладко. Пара не раз, за чутками, розходилася, однак, незважаючи на все, Наташа з Тарзаном все-одно разом.

"Наташа, ви вагітні", "Хто буде, хлопчик чи дівчинка", "У Архипа скоро з'явиться сестричка або братик", "Наташа, вітаємо, ви будете гарною матір'ю", "Ого, ну ви даєте, який місяць", - написали фоловери під фото.

Напередодні 1 травня Наташа Корольова також показала кумедний танець, в якому продемонструвала весь свій драйв та артистичність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ