Today.ua

Конкурс двійників Олі Полякової виграв хлопець з Одеси (фото)

У Києві відбувся Всеукраїнський конкурс пародистів імені Олі Полякової. У фінал пройшли 11 найяскравіших учасників, серед яких були не тільки дівчата й хлопці, а також травесті-діви, відомі своїми пародіями на Полякову, повідомляє Gazeta.UA

Наймолодшій учасниці Тіні всього чотири роки, але це не завадило їй прекрасно виступити перед журі, до складу якого увійшли Оля Полякова, режисер Олена Вінярська і продюсер співачки Михайло Ясинський. За свій виступ дівчинка отримала звання "Міс Щирість".

У різних номінаціях, кількість яких була рівна кількості учасників, перемогли найцікавіші копії поп-діви: Діма Черніков, Ігор Мотін, Naomi Malone, Олена Штилик, Владислав Котул, Інна Пупач, Поліна Кравченко. Вони приїхали з різних куточків України.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" link="file" size="medium" ids="12408,12409,12410,12411,12412,12413"]

Почесне звання "Королева ночі" і головний приз розміром в 10 тисяч гривень отримав юнак з Одеси, який сховав своє ім'я під псевдонімом Шпилька. Перемога далася йому нелегко: хлопець практично нічого не чує, тому розучувати пісню і танець йому довелося, будучи в нерівних умовах з іншими конкурсантами, відраховуючи такти по секундах і копіюючи артикуляцію улюбленої співачки. Проте, і костюм, і виступ були визнані журі і публікою найбільш близькими до оригіналу.

Раніше повідомлялося, що Енріке Іглесіас незабаром виступить у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ