Today.ua

Комаровський розповів, чому розчарувався в Зеленському: “У мене відчуття агонії ...“

Український лікар Євген Комаровський дав інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону, в якому розповів, як змінилося його ставлення до Володимира Зеленського за останній рік. Комаровський не приховує, що вкрай розчарований тим, що відбувається в Україні після обрання Зеленського президентом, і найбільше розчарування у нього викликають люди, які оточують главу держави.

Комаровський підтримував Зеленського в другому турі виборів, і після обрання президентом йому запропонували вступити в команду "Слуги народу", на що лікар не погодився.

"Я відповів:" Спасибі, я хочу бути поза системою, хочу бути незалежною людиною, але в будь-якому випадку готовий бути поруч, підказувати, радити ". -" Тобто позаштатний радник? "Я сказав:" Так ". Володимир Олександрович відповів: "Добре". Все. Більше не спілкувалися ", - згадує Комаровський.

Комаровський вважає, що поруч із Зеленським з'явилися люди, до яких він прислухається з медичних питань. Не виключено, що ці люди вважають його (Комаровського,- Ред.) шарлатаном.

"Я-то не можу бути поруч, я в Харкові живу. Що вони говорили про мене? Я не знаю. Про мене все життя говорять гидоти. Про те, що я шарлатан, що я шоумен, що я повбивав купу дітей в своєму житті і з'їв їх ... "- сказав Комаровський.

Доктор Комаровський відзначає, що його не так розчарував президент, як його команда, де дуже мало професіоналів.

"У мене зараз весь час відчуття агонії. Агонія держави! Коли реально круті люди, професіонали на хрін нікому не потрібні, а якась шантрапа бігає навколо президента ... Ні-ні, я не буду [називати прізвища], але шантрапа бігає навколо президента! Люди без освіти, без інтелекту, які взагалі ні хрена не розуміють в елементарному ", - зазначив Комаровський.

Раніше доктор Комаровський назвав головні мінуси дистанційного навчання з медичної точки зору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ