Today.ua

Колишній чоловік Ані Лорак привітав доньку з 12-річчям та показав її рідкісне фото

Колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу, привітав їхню спільну дочку Софію з її 12-річчям. Сьогодні, 9 червня, зіркова дочка відзначає свій день народження, і з цієї нагоди її батько опублікував у соцмережах зворушливе привітання.

Мурат відзначив Софію в Stories у Instagram і назвав її "своєю любов'ю". Перше фото – архівне, зроблене приблизно рік тому. На ньому він позує разом із донькою на селфі. Знімок бізнесмен підписав "Лелік та Болік".

А друге фото – нове. На ньому помітно, як донька Ані Лорак та Мурата Налчаджіоглу підросла. Софія у свої 12 років вже експериментує над образом і зараз має мелірування. А ще іменинниця вже фарбує брови та вії, за рахунок чого виглядає старшою за свій вік.

Нова дружина Мурата Налчаджіоглу також привітала свою падчерку з днем народження, опублікувавши Stories у Instagram. Дівчинка добре знайома з новою дружиною свого тата, проте на їхньому недавньому весіллі вона не була присутня.

Сама Ані Лорак жодних постів із привітаннями доньки у своїх соцмережах сьогодні не публікує. Можливо, вона не хоче наражатися на хейт у коментарях щодо своєї зрадницької позиції стосовно України під фото з дочкою.

Раніше повідомлялося, як проходило весілля Мурата Налчаджіоглу та візажистки з Києва Лілії Реус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ