Today.ua

“Коли опиниться на нарах?“: Порошенко подав 14 позовів до Верховного Суду

Адвокати п'ятого президента України і лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка подають 14 позовів до Верховного Суду про відшкодування моральної шкоди. Про це повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань на своїй сторінці в соцмережі.

"А в зв'язку з інспірованими, як ми знаємо з опублікованих (анонімним телеграм-каналом) "Трубу прорвало" записів, посадовими особами президентського офісу політичних переслідувань Петра Порошенка слідчими суддями винесено 14 постанов про протиправну бездіяльність прокурорів і слідчих", - написав адвокат.

Він також повідомив, що особисто подає 14 позовів про відшкодування моральної шкоди Петру Порошенкові.

В соцмережах активно коментують протистояння Порошенка Державному бюро розслідувань.

"Кричати так треба було раніше і не гальмувати те, що обіцяв після Майдану. Награний паскудний", "Ця нікчема була президентом 5 років, жах", "Коли вже ця мразь опиниться на нарах?" - пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялось, що Петро Порошенко вважає, що відкрита проти нього справа у Державному бюро розслідувань є “політичним переслідуванням і помстою”.

Зокрема, за словами колишнього глави держави, слідчі призначили йому допит саме на 24 січня, щоб завадити його візиту в Давос, де у нього були заплановані важливі міжнародні зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ