Today.ua

Колишній чоловік Ані Лорак розлучився з другою дружиною і закрутив новий роман: що відомо про дівчину Мурата Налчаджиоглу

Колишній чоловік Ані Лорак розлучився з другою дружиною та закрутив новий роман. Дівчиною Мурата Налчаджиоглу стала телеведуча Анастасія Фоксі.

Ексобранець української співачки Ані Лорак, яка активно розвиває кар'єру в РФ, влітку одружився з візажисткою Лілією Реус. Вони влаштували пишне весілля, а вже за півроку стало відомо, що пара розпалася. Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який живе у Києві, показав нову кохану.

Закохані поділилися спільними кадрами на курорті. Мурат та Анастасія гуляли пляжем, обіймалися і цілувалися. Налчаджиоглу також поділився домашнім відео з Фоксі, на якому видно, як вони разом готували смажену картоплю.

Анастасія опублікувала ролик, у якому зняті ноги – її та Мурата. Дівчина посміялася з тих, хто пише їй гидоту і нагадує про долю попередніх пасій Налчаджіоглу.

"Йдемо у щасливе майбутнє, поки ви плюєтеся отрутою у спину", - написала вона.

 

Що відомо про нову кохану колишнього чоловіка Ані Лорак

Анастасія Фоксі має ідеальну фігуру та працює моделлю. У неї різний колір очей – особливість зовнішності називається гетерохромією. Видно, що красуня вдавалася до пластики обличчя – у неї значно збільшено губи.

Мурат Налчаджиоглу та Анастасія Фоксі

Інстадіва любить гарний одяг, відпочинок за кордоном, часто публікує знімки у ресторанах. На її сторінці багато відвертих фото. Дівчина виховує сина від минулих стосунків і вже познайомилася з дочкою Мурата від Ані Лорак, 12-річною Софією.

Мурат Налчаджиоглу та Лілія Реус

Раніше Анастасія була помічена як ведуча в ефірі телеканалу Fashion TV.

Нагадаємо, що поп-зірка Ані Лорак розлучилася з Муратом Налчаджиоглу через його зради. Чоловіка часто помічали у романтичній обстановці з різними дівчатами. У червні 2023 року турок одружився в Конча-Заспі на Лілії Реус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ