Today.ua

“Кохаю“: Дантес зняв у кліпі свою нову кохану

Володимир Дантес випустив нову пісню та кліп на неї. Фанати впевнені, що таким чином співак поставив крапку у стосунках із Надією Дорофєєвою, а також показав свою нову кохану.

Світ побачила відеоробота харківського музиканта на пісню "Чуєш" ("Чуєш"), яку він написав, доки сидів в укритті під час повітряної тривоги. Цей сингл не про війну, а життя - воно жартівливе, але багатьом здалося, що в такий спосіб Володимир Дантес поставив крапку у відносинах зі своєю колишньою дружиною Надією Дорофєєвою.

Екс-учасниця гурту "Час і Скло" пішла від співака до його хорошого друга - київського ресторатора Михайла Кацуріна, а Дантес почав стосунки з його колишньою дружиною - Дашею Кацуріною. Саме вона й знялася у його новому кліпі.

Разом із Дашею Вова танцює на даху авто, а наприкінці відео пристрасно цілує її і все це після слів пісні: "Я тебе забув, чуєш, більше не дзвони". Також фанати побачили у кліпі героя, який зовні дуже схожий на Кацуріна.

Нова кохана постала у кліпі у стильній комбінованій сукні та високих чоботях-козаках. Підписники поцікавилися у неї, чи легко їй було зважитися на кліп, на що вона відповіла:

"Я довіряю погляду та смаку (режисера), я кохаю (Дантеса), тому ні, я відразу погодилася. Але я дуже нервувала, тому що я не артист, мені складно дається увага, відеороботи, особливо, коли це не та галузь, де у мене є досвід"

Нагадаємо, у Мережі показали, де мешкає Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом - переїхала з розкішного особняка до скромної квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ