Today.ua

Кличко запропонував Саакашвілі очолити УДАР

Колишньому президенту Грузії та екс-голові Одеської ОДА Міхеілу Саакашвілі, який нещодавно завдяки указу Володимиру Зеленського отримав можливість повернутись в Україну та поновити громадянство, запропонували стати головою партії "УДАР". Таку пропозицію мер Києва та лідер "УДАРу" Віталій Кличко озвучив у своєму відеозверненні, яке він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Так, Кличко заявив, що готовий підставити "політичне плече" Міхеілу Саакашвілі, запропонувавши йому йти на вибори разом зі своєю партією.

Лідер "УДАРу" наголосив, що його партія йде на дострокові парламентські вибори. Кличко сказав, що він залишається лідером, а Саакашвілі запропонував стати головою партії.

Також він зазначив, що залишається мером Києва, тому що у нього залишилося багато зобов'язань перед киянами.

Нагадаємо, раніше Міхеіл Саакашвілі заявив, що збирається підтримати партію новообраного президента Володимира Зеленського на позачергових виборах до Верховної Ради, які мають відбутися 21 липня.

За його словами, він обговорював із представниками всіх регіонів партії “Рух нових сил” питання ставлення і підходів до парламентських виборів. Саакашвілі висловив позицію, що РНС повиннен підтримати президента та повинен допомогти “багатьом порядним людям прийти до влади”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ