Today.ua

Клієнти ПриватБанку отримали понад 1 млрд грн монетизованих субсидій на оплату комунальних послуг

У березні власники пенсійних карток ПриватБанку отримали понад 1,1 млрд гривень монетизованих субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. У банку повідомили, що середня сума виплачених на карти ПриватБанку субсидій склала 1553 грн.

ПриватБанк також відзначив, що за обсягом виплачених "живими" грошима субсидій лідирують Дніпропетровська (148,1 млн грн), Київська (130,6 млн грн) і Харківська (86,9 млн грн) області.

Найбільший середній розмір виплачуваних субсидій зафіксовано у Рівненській (1907 грн), Волинській (1895 грн) і Чернігівській (1880 грн) областях.

А мінімальний середній розмір субсидії отримали жителі Запорізької (1372 грн), Одеської (1137 грн) та Кіровоградській (593 грн) областей.

Зазначається, що 25 березня Пенсійний фонд України завершив виплачувати готівкову субсидію пенсіонерам, а до кінця тижня "Укрпошта" і "Ощадбанк" доставлять іншим субсидіантам допомогу для оплати комунальних платежів.

Раніше ПриватБанк став фігурантом у справі про нарахування клієнту подвійних відсотків за невиплачений кредит.

Нагадаємо, в одному з відділень ПриватБанку в Одеській області виявлена «чорна каса» з 1,3 млн гривень для протиправного втручання у вибори на користь одного з кандидатів у президенти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ