Today.ua

Клієнти Київстар допомогли пацієнтам дитячої онкології

Kyivstar, найбільший український оператор телекомунікацій, спільно з Міжнародним благодійним фондом "Українська Біржа Благодійності" в рамках ініціативи "Дитяча надія" допомогли Національному інституту раку закупити медичне обладнання у відділення променевої діагностики. На кошти, які клієнти Київстар перерахували за допомогою SMS-повідомлень, були закуплені датчики і блок безперебійного живлення для апарату УЗД. Тепер більше двох тисяч маленьких пацієнтів Інституту раку зможуть вчасно пройти необхідне доопераційне та післяопераційне обстеження.

- Благодійні SMS-ки – дуже потужний інструмент для вирішення проблем нужденних, - каже Павло Даниман, директор з маркетингу Київстар. - Ми започаткували ініціативу "Дитяча надія", щоб діти з онкозахворюваннями могли вчасно пройти обстеження та отримати необхідну допомогу в українських лікарнях.

У компанії також нагадали, що кожен абонент передплаченого зв'язку Київстар може пожертвувати гроші на допомогу дітям. Пожертвування може бути разовим - від 1 грн до 3000 грн - або регулярним – 2, 5, 10, 15 і 20 грн. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 гривень.

- Я дуже радий, що ми разом з нашими небайдужими абонентами допомогли грошима на закупівлю необхідного обладнання, - продовжив Павло Даниман. - Мені дуже хочеться, щоб кожен хворий малюк одужав.

- Сьогодні в українських лікарнях є велика потреба у сучасному високотехнологічному обладнанні, яке дозволяє щодня і безперервно рятувати дитячі життя, - сказала Ірина Гуцал, директор МБФ "Українська Біржа Благодійності". - На жаль, державне фінансування не дозволяє в достатній мірі укомплектувати відділення променевої діагностики Національного інституту раку, де щорічно проходять обстеження тисячі дітей з онкологічними захворюваннями з усіх регіонів України. Спільними зусиллями благодійників та абонентів Київстар були зібрані кошти на придбання життєво важливого обладнання.

Зазначається, що кошти, які абоненти жертвують за допомогою SMS, не оподатковуються.

Раніше Kyivstar запустив послугу «Ідеальний роумінг», в рамках якої мобільний інтернет, дзвінки і SMS-повідомлення в роумінгу стануть дешевше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ