Today.ua

Київстар ввів нову послугу для бізнес-абонентів без документів

Київстар, один з найбільших операторів мобільного зв'язку, ввів послугу «Просте бізнес підключення» для всіх бізнес-абонентів. Нова послуга від Kyivstar дозволяє провести підключення при відсутності будь-яких документів і надати їх протягом 30 днів у зручний для абонента час. Про це повідомили в компанії Kyivstar.

Скористатися новою послугою можна в одному з магазинів Київстар у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі або Одесі. Там необхідно вибрати тарифний план, поповнити рахунок на суму, достатню для зняття першої абонплати, отримати SIM-карту.

У компанії Kyivstar відзначили, що номер підключається на окремий особовий рахунок. Завершити підключення необхідно буде протягом 30 днів. Для цього необхідно звернутися в будь-який магазин Київстар з пакетом документів для укладення письмового договору.

Київстар також попередив, що з 12 квітня 2019 року відключає застарілі пакети SMS, а саме: «Пакет 60, 20 і 30 SMS», «Пакет 120 SMS», «Пакет 240 SMS», а також «SMS-пакет 50 повідомлень». Абонентам Kyivstar, які користувалися однією із зазначених послуг, буде запропонований «Пакет 150 SMS».

Kyivstar зазначив, що нова послуга «Пакет 150 SMS» призначена для абонентів, які активно користуються SMS. З 12 квітня пакет буде доступний для підключення абонентами всіх форм обслуговування незалежно від тарифного плану за ціною від 25 грн. За даними Kyivstar, ціни вказані із врахуванням всіх податків і зборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ