Today.ua

Київстар анонсував закриття 10 застарілих тарифів

Один з найбільших українських мобільних операторів Київстар, який раніше потрапив у гучний скандал через незаконне списання грошей клієнта за допомогою Приват24, анонсував хвилю закриття застарілих тарифів. Стало відомо, що з 1 вересня 2019 року Київстар відключає 10 пакетів. Абонентам запропонують більш дорогі тарифні плани.

Представники компанії Kyivstar підкреслили, що якщо людина автоматично перейде на рекомендований (підвищений) тариф, то вона збереже знижки, які мала. Якщо вибере інший тарифний план і не послухається рекомендацій Київстар — втратить їх.

Нагадаємо, мобільний оператор Київстар спільно з компанією Avast — світовим лідером в області продуктів для цифрової безпеки — розробив додаток Star Guard Family, який дозволяє батькам контролювати доступ дітей до інтернету з мобільних пристроїв. Крім того, нова програма дозволяє убезпечити їх від неприйнятного контенту та потенційних загроз у мережі, і захистити телефони від вірусів. Додаток можна налаштувати на 10 мобільних пристроях одночасно, що дозволить створити безпечне середовище для користування інтернетом усіма членами родини.

Раніше Київстар спільно з Viber запустив новий сервіс. Kyivstar надав можливість оплати підписки на стикерпаки в Viber. Відтепер користувачі сервісу «Смарт-Гроші» зможуть оформити підписку на всі стикерпаки в месенджер Viber за ціною 20 грн в місяць і отримати доступ відразу до всіх колекцій стікерів, які налічують понад 500 іміджів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ