Today.ua

“Кінець епохи Кернеса“: у Харкові прокоментували результати виборів

За попередніми даними ЦВК, безперечним лідером гонки до парламенту стала партія "Слуга народу", представники якої лідирують практично у всіх виборчих округах по Україні. А от партія "Опозиційний блок", у першій п'ятірці якої йшов у Раду мер Харкова Геннадій Кернес, схоже, пролітає над парламентом.

Незважаючи на те, що останні пару місяців борди з його зображенням і написом "Довіряй справам" висіли на всіх видимих носіях по всьому регіону, це не спрацювало. Якщо ще п'ять років тому фото кандидата поруч з Кернесом беззастережно давало цьому кандидату 30-40%, то сьогодні це максимум 10-15% і все.

За словами депутата Харківської міськради Ігоря Черняка, настав "кінець епохи Кернеса".

"Вчора Геннадій програв Харків. Програв повністю і з розгромом. Програв з таким тріском, що його відлуння ще довго гулятиме від затишних двориків Пушкінської до околиць Горизонту. Писаренко, Денисенко, Святаш, Грановський... можете забувати ці прізвища! Ткаченко, Золотарьов... ой, а хто це??? З 7 кандидатів, яких просував Кернес, перемогти може лише 1. І то не факт. Далеко не факт. Виявилося, що «маза» Кернеса більше не працює. Зовсім не працює. Він більше не всемогутній. І зовсім вже не непереможний. Переможемо. Цілком переможемо. Легко. Просто. І місцями з непристойним рахунком», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Депутат додав, що все те, чим раніше Кернес заманював громадян, вже не спрацьовує.

"Парки та лавочки більше не працюють. Сквери і фонтани всім приїлися. А квіти... які гарні клумби навчилися висаджувати наші комунальники... Ех... все без толку... Холодні батареї. Вбитий транспорт. Захмарні тарифи. Наливайки і закладчики. Цей Геннадій, схоже, все... Продовжувати будете?" – підсумував Черняк.

Нагадуємо, нардеп Сергій Пашинський програв кандидату від "Слуги народу" В'ячеславу Сігачову у виборчому окрузі №64 Коростеня Житомирської області.

Також Today.ua повідомляв, що Центральна виборча комісія назвала попередні результати виборів на мажоритарних округах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ