Today.ua

“Кінець епохи бідності відкладається“: Ляшко в шоці від бюджету на 2020 рік

Олег Ляшко, лідер "Радикальної партії", в шоці від бюджету України на 2020 рік, який затвердила Верховна Рада 9-го скликання. Деякі народні депутати розкритикували цей бюджет в пух і прах. Вони вважають, що при такому бюджеті Україна так і буде злиденною. Олег Ляшко заявив, що з бюджетом на 2020 рік, "кінець епохи бідності відкладається на далеку перспективу".

За словами політика, нова влада продовжує грабувати український народ, "душить" підприємців кабальними штрафами.

Лідер "Радикальної партії" заявив, що новий бюджет поставив хрест на обіцянках президента України Володимира Зеленського.

"Мізерні доходи, відсутність стимулів для інвесторів, нові побори для підприємців. Підвищення пенсій на 130 гривень, а зарплати на 500 гривень – це знущання", – сказав Олег Ляшко.

Від імені "Радикальної партії" Олег Ляшко висунув вимогу до нової влади.

"Наша вимога – радикальна зміна економічної політики, ставка на національного виробника, суттєве підвищення доходів українців. Тільки так можна вирвати українців з лап бідності, а Україну – з принизливої зовнішньої залежності", – офіційно заявив політик.

Нагадаємо, 13 листопада, Верховна Рада України підтримала у першому читанні законопроект про ринок землі. Під час засідання Верховної Ради під стіни парламенту Олег Ляшко приніс труну зі свинею — як символ майбутнього занепаду тваринництва в Україні.

Також ми писали, що Олег Ляшко, який нещодавно напав на тодішнього представника президента в Кабінеті міністрів України АНдрія Геруса, під час бійки був одягнений в дорогий італійський бомбер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ