Today.ua

Керівник філії “Укрзалізниці“ викритий у хабарництві

У Києві керівника філії "Укрзалізниці" викрито на отриманні хабаря. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Зазначається, що співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України та слідчі Національної поліції під процесуальним керівництвом столичної прокуратури викрили на хабарі одного з керівників філії "Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд" АТ "Укрзалізниця".

Оперативниками було задокументувано, що посадовець через посередника вимагає від представників комерційної структури 250 тис. грн за передачу в оренду майна філії на так званих пільгових умовах.

Правоохоронці затримали посередника в одному із закладів громадського харчування у центрі Києві під час отримання першої частини хабаря. Одного із керівників філії затримали згодом в його службовому кабінеті.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, вирішується питання щодо оголошення фігурантам справи підозри у скоєнні злочину, передбаченого ст. 368 Кримінального кодексу України.

Також в СБУ зазначають, що операція з викриття хабарників проводилась у взаємодії з департаментом безпеки АТ "Укрзалізниця".

Нагадаємо, на Вінничині поліцейські вимагали від чоловіка хабар, погрожуючи сфальсифікувати проти нього справу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ