Today.ua

KAZKA прокоментувала свою поразку у нацвідборі на “Євробачення-2019“

Солістка гурту KAZKA, який пройшов до фіналу нацвідбору на "Євробачення 2019", але не одержав перемогу, жорстко прокоментувала зауваження хейтерів стосовно свого виступу.

Шанувальники гурту жваво обговорювали не дуже хороший спів вокалістки Саші Зарицької ще у півфіналі відбору. За їх словами, у фіналі співачка виконувала пісню краще, і судді також це помітили. Проте, перемога у нацвідборі дісталася співачці MARUV, яка представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Тель-Авіві.

https://youtu.be/Qs5GgG0EaIQ

Після свого виступу у фіналі нацвідбору солістка гурту відповіла на запитання ведучого Сергія Притули стосовно того, "що їй завадило виступити краще".

«Не чіпляйтеся до мого вокалу, зазирніть мені сюди (в душу – ред). Я щойно зробила великий крок, як тільки я відпустила свій страх. Давайте мені вже сцену більше. Є різні думки, проблеми у людей. Хештег #nokazka, ми перевіряли, мають два повідомлення. Я вірю в те, що є люди, які нас люблять і вони завжди з нами. Дякую за це», - відповіла Саша Зарицька.

На сторінці в Instagram музичний колектив подякував шанувальникам та суддям за підтримку, натхнення та смс-повідомлення на свою адресу.

"Finally! Фінал позаду. І ми дякуємо всім, хто був поруч! Всім, хто підтримував, надсилав смс, лайкав та коментував. Вас сотні, тисячі, та кожного з вас ми почули! Ми не зупиняємось, і надалі з гордістю та любов’ю будемо нести українську культуру світові. Ми не залишаємо своєї головної мети — знайомити слухачів по всій планеті з українською казкою! Кажуть, друзі пізнаються в переломні моменти, і сьогодні я точно знаю, що у гурту KAZKA, у мене, Діми і Нікіти найкращі друзі у світі. Ви надихаєте та заряджаєте. Дякуємо вам! Люблю!", - написала солістка гурту.

Шанувальники KAZKA одразу почали висловлювати слова підтримки своїй улюблениці та її команді.

"Підтримую , сили вам і сміливості! В більше впевненості в собі !!! Вперед до нових висот!, "Ви найкращі!", "Голосувала за вас.Так хотіла щоб ви приставляли нашу країну", "Казка несе культуру, етнічність, якусь певну українську «магію», колорит.. душу українську в кінці кінців!", - написали підписники.

Нагадаємо, співачці MARUV, яка перемогла в національному відборі на конкурсі "Євробачення-2019", заборонили їздити на гастролі в Росію. Остаточне рішення щодо її участі в "Євробаченні-2019" буде винесено після того, як MARUV вирішить це питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ