Today.ua

Катя Осадча відреагувала на чутки про свою вагітність

Українська телеведуча Катя Осадча прокоментувала численні чутки про свою третю вагітність. В інтерв'ю для журналу Cosmopolitan ведуча зізналася, що вже звикла до пліток в свою адресу. Як тільки вона одягне простору сукню, всі одразу думають, що зірка вагітна.

"Людям хочеться казки, хочеться хоч одним оком зазирнути за лаштунки. Телебачення роками працювало на цьому інтересі, працює і далі. Я вже звикла до того, що, куди б ми не пішли — особливо з сином, — все одно опинимося під прицілом. Але я ставлюся до цього з розумінням. Навіть кажу Юрі, що мені теж було б цікаво, на кого більше схожа дитина Горбунова і Осадчої. Що стосується чуток про вагітність — ну що сказати? Бувають різні фасони суконь", - поділилася Осадча.

Як відомо, Катя Осадча виховує двох дітей: 16-річного Іллю від нардепа Олега Поліщука і 2-річного Івана від ведучого Юрія Горбунова, з яким вона зараз у шлюбі.

У недавньому інтерв'ю зірка зізналася, що для того, щоб вистачало часу на сім'ю, вона намагається чітко планувати свій графік.

"Дійсно, потрібно дуже чітко планувати свій час. Я намагаюся це робити. Ось до прикладу останні три дні я провела вдома з дитиною, тому що напередодні я чотири дні була у відрядженні в Каннах. Сьогодні у мене робочий день. Але три дні до цього я була вдома, і абсолютно все перенесла на робочий тиждень, щоб побути з Іваном", - поділилася Катерина.

Також Осадча привідкрила завісу і повідомила, на кого Іван більше схожий, на тата, чи на маму. Як відомо зіркова сім'я не показує обличчя сина.

 "Він дуже плаче, коли Юра йде на роботу, тому ми намагаємося якось безболісно це робити, тихенько йти. Він плаче, коли я йду. У нього немає такого, він татів, він мамин. Він також схожий якийсь місяць більше на Юру, якийсь місяць пізніше, більше на мене. Тому мені здається, що він однаково і татів, і мамин", - зізналася співачка.

Today.ua повідомляв, що Юрій Горбунов та Катя Осадча були ведучими на весіллі Потапа і Насті Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ