Картопля - це один з найпопулярніших продуктів у всьому світі. З картоплі можна приготувати безліч страв - її можна тушкувати, запікати, смажити, робити з неї пюре, додавати в рагу, супи і т.д. Сьогодні ми пропонуємо ознайомитись з рецептом картоплі в часниковій олії. На приготування вам знадобиться мінімум часу та зусиль, а результат неодмінно порадує вас та всю сім'ю.
Вам знадобляться наступні інгредієнти:
- вершкове масло - 100 г;
- петрушка - 3 ст. л.;
- сметана - 1 ст. л.;
- сир - 5 ст. л.;
- картопля - 5 шт.;
- часник - 4 зубчики.
Вершкове масло треба викласти в чашку. Почистіть часник, розчавіть його і дрібно поріжте. Також дрібно порубайте петрушку. Сир натріть на дрібній тертці.
Всі інгредієнти треба поєднати, покласти сметану, сіль та перець. Ретельно все перемішайте.
Популярні зараз
Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО
Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах
НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень
Мобілізація посилилась: стали відомі зміни, що очікують на чоловіків з інвалідністю
Картоплю почистіть та розріжте вздовж вздовж, щоб вийшла "гармошка", як на фото. Трохи змастіть форму для запікання маслом та викладіть у неї картоплю, а поверх неї - часникове масло. Випікайте страву при температурі 220 градусів протягом 30 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповіли, з чим ні в якому разі не варто їсти смажену картоплю.