Today.ua

Торт “Монастирська хатинка“ нашвидкуруч: рецепт смачного десерту без випічки

Торт «Монастирська хата» любим багатьма. Його можна купити в магазині, але хіба зрівняється ласощі, приготовані вдома, з промисловим виробом? На приготування класичного торта йде багато часу і продуктів, але ви заощадите і те, і інше, вибравши спрощений рецепт.

Інгредієнти

Приготування

З'єднайте яйця, ванільний і звичайний цукор і збийте все це віночком. Борошно з крохмалем змішайте в окремому посуді і порційно введіть в першу суміш, постійно перемішуючи. Нагрійте Молоко майже до закипання, і в останній момент влийте яєчно-борошняну суміш. Струмінь при цьому повинна бути тонкої. Прикрутіть вогонь до мінімуму і варіть крем до тих пір, поки він не загусне.

Коли крем охолоне, влити вершки, попередньо охолоджені. Вливати рекомендується поступово і перемішуючи.

Прийшла пора штруделів. Розкладіть їх на великому блюді, змастіть приготованим кремом. Зверніть увагу: діаметр кожного наступного шару повинен бути менше попереднього. В такому випадку у вас вийде «будиночок».

Приготувати торт, не витрачаючи на це багато часу, задача цілком реальна. Дізнайтеся рецепт торта, який припаде до смаку вам і вашим гостям.

Смачного!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ