Today.ua

Як виходило стільки часу приховувати: Світлана Лобода засвітила вагітний животик

Світлана Лобода шокувала мережу провокаційним фото: зірка показала вагітний животик. І не маленький, а вже на 9-му місяці вагітності.

Нове фото в Instagram просто підірвало інтернет. Шанувальники у коментарях під фото влаштували справжню боротьбу. Одні пишуть про накладний живіт, другі – що зірці просто вдавалося вдало приховувати свою вагітність, треті – що у Лободи дуже прекрасна генетика.

[embed]https://www.instagram.com/p/B41lm1NhyQR/[/embed]

Сама Лобода заінтригувала ще більше фанатів, так як залишила коротенький підпис під фото, "9-й місяць". Багато підписників подумали, що у дочки Євангеліни скоро з'явиться братик або сестричка. Але згодом виявилося, що це архівне фото, коли співачка вибирала костюми для зйомок, будучи вагітною Євангеліною.

До цього Лобода шокувала своїх підписників відео, де вона в одній білизні на сцені виконує популярний хіт. На голі плечі Світлана накинула шовковий халатик. Співачка на кріслі співає і оголює ніжки. Багато фанатів порівнюють її з Шерон Стоун, інші – просять швидше випустити альбом. Сама Світлана Лобода невимушено палить і сексуально пускає кільця диму.

[embed]https://www.instagram.com/p/B4z0DPIhTFQ/[/embed]

Раніше ми повідомляли про те, що українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, підтримала інтерес до своєї персони. Зірка з'явилася на червоній доріжці в епатажному образі.

Також Лобода, яка вже кілька років успішно підкорює російський шоу-бізнес, опублікувала на своїй сторінці в Instagram кілька провокаційних фотографій з гастролей в Мілані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ