Today.ua

Кабельне телебачення від Київстар: в чому переваги і як підключити

Київстар 11 грудня запустив кабельне телебачення. Нова послуга надається в партнерстві з 1+1 media та буде доступною для абонентів будь-яких інтернет провайдерів.

Сервіс Київстар ТБ дозволить дивитися телевізійні канали з різних пристроїв і в будь-якому місці, де є доступ до фіксованого або мобільного інтернету.

Абоненти Kyivstar можуть дивитися контент без тарифікації інтернет-трафіку.

Головними перевагами сервісу Київстар ТБ є:

Як підключити нову послугу Київстар:

Для нових абонентів мобільного оператора Київстар діє спеціальна пропозиція – при підключенні користувачі відразу отримують 50% знижку на перші 4 місяці.

До 15 січня включно українці мають можливість оновити свої смартфони та отримати за це додаткові гроші. Про деталі акції  “Кешбек 10% до кожного 4G-смартфона” повідомляється на сайті Kyivstar. Купуючи будь-який 4G-смартфон, абоненти отримають на свій мобільний рахунок бонуси у розмірі 10% від вартості телефона. Отримані гроші на рахунку можна буде використати впродовж 6 місяців з моменту нарахування.

Також у магазинах Київстар до 6 січня 2020 року буде діяти акція “15% на рахунок Київстар” для тих, хто купує телефони Samsung. Такі абоненти отримають на свій мобільний баланс бонус у розмірі 15% від вартості телефону та зможуть користуватися цими грошима протягом 6 місяців з моменту нарахування.

Раніше Kyivstar заявив, що припиняє надавати абонентам три послуги: “Інтернет без меж”, “Мобільний Інтернет XL” та “Бізнес Інтернет без меж”.

Нагадаємо, мобільний оператор запустив новорічну акцію, яка діє по 14 січня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ