Today.ua

Іво Бобул рветься в Раду через партію “Патріот“

Відомий український співак і композитор Іво Бобул йде на парламентські вибори з однією з найкращих команд в Україні. Уточнювати сфери діяльності, за які співак прийметься в першу чергу, кандидат у нардепи не став: «Навіщо я буду озвучувати ті проблеми, які я збираюся вирішувати, щоб хтось ці цілі привласнив і вирішив сам? Не треба мені цього». Стало відомо, що Іво Бобул зареєстрований кандидатом у народні депутати за виборчим списком політичної партії «Патріот» на дострокових виборах до Верховної Ради України, які повинні відбутися 21 липня 2019 року.

За даними Центральної виборчої комісії (ЦВК), співак Іво Бобул був зареєстрований кандидатом у народні депутати 25 червня 2019 року і включений у виборчий список під №5.

«Іван Васильович Бобул народився 17 червня 1953 року, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища, викладач вокалу, Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв, член політичної партії «Патріот», проживає в Києві, судимість відсутня», – сказано в анкетних даних кандидата у нардепи на сайті ЦВК.

Нагадаємо, політична партія "Патріот" розміщена у виборчому бюлетені під номером 4.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ