Today.ua

Ірину Федишин кинули на гроші: у зірки відібрали допомогу на ЗСУ

Ірина Федишин розповіла про неприємний інцидент, який стався з нею в Лондоні. Український чиновник обдурив співачку, відібрав у неї гроші за благодійний концерт – усі кошти мали піти на допомогу ЗСУ.

В особистому акаунті в Інстаграм уродженка Львова, яка днями відіграла благодійний концерт у Лондоні, розповіла про те, що сталося.

Шанувальникам Ірина Федєшин розповіла, що якийсь Микола Левченко, який є Уповноваженим з прав людини в Ірландії, був одним із організаторів її концерту в британській столиці. Він не віддав жодного заробленого фунта за концерт. Крім грошей за квитки в рамках заходу розігрувалися лоти, щоби зібрати більше коштів для української армії.

"У  мене виникло відчуття, що цей Микола, взагалі, якийсь рекет, - наголосила співачка. - Ми намагалися пояснити Миколі, що кошти, які люди донатять на ЗСУ на аукціонах ідуть ВИКЛЮЧНО на ЗСУ. Але його це мало що цікавило. Адже він, без нашого погодження, прилетів з Дубліна, де проживає, в Англію на захід зі своєю сім’єю. І йому потрібно було закрити всі свої витрати на вікенд у Лондоні: на авіапереліт, готель і харчування за рахунок коштів людей, які прийшли на концерт і задонатили на ЗСУ. Ось така прикра ситуація".

Також Ірина Федешин повідомила, що їй організатор не відшкодував витрати на переліт, проживання та харчування, хоча на це мала піти частина прибутку.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Ірина Федишин ?Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

Тепер співачка намагається досягти справедливості, привертаючи увагу до цієї ситуації.

"Хочу одразу заспокоїти всіх людей, які донатили та купували лоти цього вечора. Ці кошти, а це 3720 фунтів, з тяжкою бідою та скандалами вдалося забрати і всі вони підуть на ЗСУ", - наголосила зірка.

Нагадаємо, Ірину Федишин у облягаючій міні-сукні обсипали компліментами: "Такі ніжки, неможливо відірватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ