Today.ua

Хоче врятувати шлюб: Віра Брежнєва надсилає Меладзе голі фото

Віра Брежнєва робить пікантні фотографії та надсилає їх своєму чоловікові Костянтину Меладзе. Співачка розповіла, що не тільки еротичними знімками утримує свого коханого, але і ще, наприклад, спільним переглядом футболу. Хоча популярна співачка зізналася, що вони не особливі любителі цього виду спорту. Крім того, Віра Брежнєва надсилає чоловікові свої голі знімки.

"Я можу собі дозволити будь-які фото, які я хочу. Вчора мій чоловік отримав моє фото з ванни", – сказала співачка.

Також Віра Брежнєва зазначила, що чоловік поруч з нею повинен бути добрим, чесним і мужнім, а її кохани саме такий. Костянтин Меладзе спочатку був її наставником у групі "ВІА Гра", а в той час артистка була дуже різкою і нетерплячою. Ще тоді Костянтин Меладзе навчив її спокою і терпіння.

Звичайно, фанати співачки не пройшли повз таких гучних заяв співачки та зазначили, що голі фото Брежнєва швидше за все відправляє чоловіку, щоб зберегти сім'ю. Адже нещодавно в Інтернеті ходили чутки, що Костянтин Меладзе закрутив роман з молодою учасницею групи "ВІА Гра" Ерікою Герцег. Віра Брежнєва на запитання про роман Меладзе з ще однією блондинкою відмовчується. А еротичні фото чоловікові надсилає, так як у співачки "інших переваг більше немає" , вважають шанувальники артистки.

Раніше ми повідомляли про те, що Віра Брежнєва взяла участь у зйомках Comedy Club. Співачка цього разу відчула себе не тільки в ролі глядача, але і змогла виступити, як комік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ