Today.ua

“Іноді хочеться ридати“: Комаровський неочікувано розкритикував Зеленського

Євген Комаровський, відомий український лікар-педіатр, розкритикував президента України Володимира Зеленського через невиправдані очікування. Про це Комаровський розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Як відомо, під час виборів Комаровський активно підтримував Зеленського і навіть був його радником з питань медицини.

Відповідаючи на запитання Гордона щодо того, чи виправдав Зеленський його надії, Комаровський почав відповідати здалеку, розповівши, що після виборів отримував десятки листів з Польщі, Іспанії, Німеччини та Канади. Автори листів запитували у лікаря, невже це правда - і "у нас з'явився шанс повернутися на батьківщину". Однак більше таких листів немає.

Також Комаровський розкритикував бажання Зеленського подобатися всім.

"Якщо 75% населення країни хочуть, щоб їх лікували ось так, а решта - так, то лікуй так, як хочуть", - сказав він.

Висловлюючи свої претензії до глави держави, Комаровський виокремив цілеспрямоване загострення мовного питання, переписування історії і відсутність реакції Зеленського на приниження з боку "проплачених активістів".

Результати роботи Зеленського на посаді президента викликають у Комаровського "величезний смуток", і на його місці він би подав у відставку.

"Викликають величезний смуток, просто іноді хочеться ридати і все. Мені погано, мені дуже погано", - додав Комаровський.

Раніше повідомлялось, що Євген Комаровський зібрався в тур по Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ