Today.ua

“Імпотентний малорос“: Віталій Гайдукевич публічно образив Зеленського

Член політради партії "Європейська Солідарність", журналіст Віталій Гайдукевич публічно образив президента України Володимира Зеленського, назвавши його "імпотентним малоросом".

"Він імпотентний малорос. Він розумово не здатний осмислити рівень проблематики", - написав телеведучий Віталій Гайдукевич в коментарі до посту міністра інфраструктури Володимира Омеляна, який закликав Зеленського атакувати ворога за загибель українських військових під Павлополем.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="77297,77298"]

Раніше прес-служба Військово-морських сил ЗСУ розкрила імена морських піхотинців, які загинули в результаті обстрілу бойовиків 6 серпня на Донбасі.
В результаті обстрілу поблизу Павлополя загинули чотири українські морпіхи 36-ї окремої бригади морської піхоти. Today.ua опублікував їх фото.

Нагадаємо, 7 серпня Володимир Зеленський провів телефонні переговори з президентом РФ Володимиром Путіним за порушення бойовиками «хлібного» перемир’я і обстрілу Павлополя. Також Зеленський заявив, що порушення бойовиками «хлібного перемир’я» 6 серпня спрямоване на підрив переговорного процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ