Today.ua

Ілон Маск заявив про швидке банкрутство Tesla

Генеральний директор американської компанії Tesla Inc. Ілон Маск попередив всіх співробітників заводу з виробництва електромобілів про ймовірне банкрутство і дав їм кілька тижнів, щоб взяти відповідальність за витрати. Про це повідомляють іноЗМІ.

За останній час Tesla втратив близько $700 млн і $2,2 млрд, що залишилися на балансі,  вистачить лише на 10 місяців роботи.

Тому фінансовий директор Tesla Зак Киркхор разом з Ілоном Маском особисто перевірятимуть буквально всі заявки і платежі, що надходять від відділень компанії.

Керівництво компанії пообіцяло персонально перевірити і ретельно вивчити кожний платіж, незалежно від розміру, який пройшов через банківський рахунок Tesla.

Голова ради директорів впевнений, що лише такі драконівські заходи можуть врятувати компанію від неминучого розорення.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск вклав власні 10 млн доларів у розвиток Tesla, оскільки тільки в I кварталі 2019 року автокомпанія зазнала збитків у розмірі $702 млн.

Раніше керівництво Tesla заявило, що закриють всі автосалони для того, щоб знизити вартість електромобілів на 6 відсотків. Так, електромобілі компанії вирішили продавати виключно онлайн. Проте пізніше в компанії передумали і вирішили залишити деякі автосалони, щоб покупці могли особисто протестувати електромобілі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ