Today.ua

Ілон Маск придумав нову фішку для електромобіля Tesla

Ілон Маск придумав нову фішку для розваги водіїв і пасажирів електромобілів Tesla. На цей раз у власників електрокарів з'явиться можливість не тільки грати на штатному екрані за допомогою керма, а ще й співати в караоке.

За даними компанії Tesla, нова функція з'явиться в електромобілях з оновленням програмного забезпечення. Крім цього, в Tesla з'явиться і додаток для малювання Sketchpad.

Компанія Tesla таким чином пропонує користувачам скоротати час під час зупинки для підзарядки акумуляторів.

Тим часом головний ідейний натхненник американської компанії з виробництва електромобілів Ілон Маск розповів, що власники електромобілів Tesla Model 3, Model S і Model X тепер зможуть скоротати час на заправці з одним з кращих шутерів «Cuphead» від канадських розробників StudioMDHR Entertainment.

Також Ілон Маск, мільярдер, засновник компанії Tesla, відгукнувся на заклик українських автомобілістів, давши обіцянку шанувальникам електромобілів відкрити мережу швидких зарядних станцій Tesla Supercharger в Україні у 2020 році.

Раніше компанія Tesla оприлюднила ціни на новий, п’ятий за рахунком, електричний кросовер Tesla Model Y, який з’явиться у продажу в 2020 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ