Today.ua

“Хоч би подякував їм...“: Ляшко накинувся на Зеленського через скандал з українською діаспорою в Польщі

Лідер Радикальної партії, колишній народний депутат Олег Ляшко накинувся на президента Володимира Зеленського через листа, в якому українська діаспора в Польщі висловила свою стурбованість тим, що президент не збирається зустрічатися з ними у рамках свого візиту до цієї країни. Ляшко присоромив Зеленського за такий вчинок, назвавши його "боягузом". Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Відкритий лист, в якому 38 громадських організацій українців з 21 країни світу звернулися до Володимира Зеленського опублікувала на своїй сторінці у Facebook лідер громадської ініціативи "Євромайдан-Варшава" Наталія Панченко.

Серед питань, які українська діаспора хоче негайно обговорити, — введення електронного голосування для громадян України, які перебувають за кордоном, додержання конституційного права громадян України за кордоном бути обраними і мати своїх представників в органах державної влади, запровадження подвійного громадянства, а також створення програми повернення трудових мігрантів.

Нагадаємо, Олег Ляшко розкритикував голосування Верховної Ради за скасування депутатської недоторканості. Політик впевнений, що зрештою Конституційний суд скасує цей закон через порушення процедури його прийняття і недоторканість депутатам повернуть.

Раніше повідомлялося, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко поділився домашніми фото зі своїми улюбленими собаками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ