Today.ua

Чоловік вирішив одружитися на дівчині з Мережі, але коли він побачив її вживу, то передумав

Знайомства в Інтернеті в наш час часто закінчуються весіллям, однак, трапляється й таке, що в реальному житті обранці розчаровуються один в одному. Джо познайомився з дівчиною в Мережі і дуже швидко закохався в неї. Їх спілкування тривало кілька місяців і чоловік вирішив одружитися. Досить поспішне рішення, але з почуттями не посперечаєшся.

Закохані багато листувалися і відправляли один одному фотографії. Джо хотів поспілкуватися з коханою по відеозв'язку, однак дівчина з незрозумілих причин відмовлялася. Його це бентежило, але одного разу дівчина погодилася. Її обличчя прикривала хустка, тому розглянути її зовнішність чоловіку так і не вдалося.

Пара продовжувала спілкуватися. Незважаючи на те, що їх спілкування було виключно віртуальним, дівчина все частіше почала натякати на весілля. Джо був не проти, але побачити дружину до весілля йому все-таки хотілося. Незважаючи на це, вони почали готуватися до свята, перебуваючи на відстані. Всі витрати були на ньому, і Джо погодився на це, адже по-справжньому закохався.

Весілля мало відбутися в Індонезії. Настав день приїзду нареченої, і Джо був весь в передчутті. Але коли він побачив майбутню дружину, настало повне розчарування. Перед ним постала не юна красуня з Мережі, в яку він закохався, а доросла жінка, до того ж не симпатична. Такого чоловік вже точно не очікував!

Цікаво, на що розраховувала наречена, але весілля так і не відбулося, і їй довелося повернутися додому. Джо, ймовірно, тепер перегляне своє ставлення до знайомств в Інтернеті і не буде поспішати з весіллям.

Раніше ми розповідали історію чоловіка, який подав на розлучення, коли побачив дитячі фото своєї дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ