Today.ua

Хіт Лободи став саундтреком до популярного російського шоу

Автором нового саундреку до популярного російського телешоу "Останній герой", який вже п'ять років йде на телебаченні, стала українська співачка Світлана Лобода. Вона поділилася цією новиною зі своїми підписниками в Instagram, опублікувавши фрагмент відеозаставки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Новий сезон легендарного шоу «ОСТАННІЙ ГЕРОЙ» стартує сьогодні! Сподіваюся, наш САУНДТРЕК вам зайшов? Не пропустіть! 2 березня , канал ТВ3 Качай посилання в профілі ☝️ @kirillvena ❤️

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

У попередніх сезонах у шоу звучав однойменний трек групи "Бі-2", який і до цього дня залишається одним із головних хітів колективу. Однак, в цьому році організатори вирішили оновити саундтрек.

Лобода повідомила, що новий сезон легендарного шоу стартує сьогодні, 2 березня. Змагатися за виживання в джунглях будуть дві команди учасників - акторів і екстрасенсів. Ведучою шоу стане відома комедійна актриса Яна Троянова, відома глядачам за серіалом "Ольга".

https://youtu.be/j4mqfnZ5LM0

Підписники зірки високо оцінили пісню, а деякі з них припустили, що саундтрек виявиться краще, ніж саме шоу.

"Бомба, а не трек!!!", "Цілий день слухаю", "З кожним прослуховуванням все сильніше і сильніше заходить, кайф", "Трек не те що зайшов, а залетів навіть", "Дуже подобається пісня", - написали фанати Лободи.

Раніше Світлана Лобода розкритикувала популярну телеведучу Жанну Бадоєву, яка нібито привласнила собі створення тревел-шоу "Орел і Решка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ