Today.ua

Хаскі розніс квартиру на частини: що побачили господарі собаки, прийшовши додому

Деякі породи собак спокійно проводять час без господарів, чекаючи їх з роботи, а комусь пощастило менше, і їх вихованців не можна залишати одних ні на хвилину. Віккі і Мік багато років мріяли про собаку, і нарешті їхня мрія здійснилась. Однак, пару не попередили, що якщо собаку залишити одну в квартирі, то може статися щось непередбачуване.

Коли Арго був щеням, господиня Віккі увесь свій час проводила з ним. Хаскі вів себе дуже спокійно, ніколи не пустував і був навіть менш активний, ніж від нього очікували господарі. Однак, через кілька місяців все змінилося.

Одного разу Віккі і Мік вирішили піти ввечері в кіно. Вони навіть і уявити не могли, що їх вихованцеві це не сподобається. Зі спокійною душею вони залишили Арго одного, а коли повернулися через 5 годин, то були в шоці від побаченого. Залишившись один вдома, хаскі розніс всю квартиру. Такого бардаку хлопець з дівчиною ще в своєму житті не бачили.

Собака перевернула флакон з китайськими чорнилом для каліграфії, яке Віккі використовувала для роботи, забруднила у фарбі лапи і пробіглася по всій квартирі, меблях і речах.

Квартира перетворилася на справжній витвір "мистецтва". Цікаво, що в той момент відчував пес - радість від гри і свободи, чи це була помста за те, що його залишили одного.

Віккі і Міккі цілий день відмивали квартиру від чорнила і приводила житло в порядок. Хаскі вів себе абсолютно спокійно, без зайвої метушні. Але його господарі зробили свої висновки і вирішили більше не залишати пса одного, інакше ще одного такого прибирання вони просто не переживуть.

Раніше повідомлялося про унікальне потомство хаскі і пітбуля, у яких народилися чудові цуценята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ