Today.ua

Харків'янин загинув, перекинувши на себе склянку з кислотою

У вівторок, 4 червня, до приймального відділення Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги звернувся 44–річний чоловік у тяжкому стані, у якого діагностували опік агресивною речовиною правої верхньої кінцівки, тулубу, нижніх кінцівок та опіковий шок. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

Зі слів чоловіка, він отримав опік агресивною речовиною через власну необережність, розбивши у гаражі склянку з кислотою.

Харків’янин був негайно госпіталізований до відділення реанімації.

Але ввечері того ж дня постраждалий помер у лікарні.

Інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського відділу поліції.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як раніше повідомляв Today.ua, п’ятеро обвинувачених у вчиненні замаху на вбивство радниці міськголови Херсона, громадської активістки Катерини Гандзюк визнали свою провину і пішли на угоду з прокурором. За даними обвинувачення, підозрюваний в організації нападу на Катерину Гандзюк Сергій Торбін на замовлення осіб, імена яких не називалися, схилив Микиту Грабчука, Володимира Васяновича, В’ячеслава Вишневського та Віктора Горбунова до участі в замаху.

Як відомо, 31 липня 2018 року в Херсоні невідомий вилив сірчану кислоту в обличчя керуючої справами Херсонської міськради Катерини Гандзюк. Жінку з хімічним опіком більш 30% тіла госпіталізували. Гандзюк перебувала на лікуванні в Київському міському опіковому центрі. 4 листопада вона померла. Обвинуваченими у справі виступають Микита Грабчук, Володимир Васянович, В’ячеслав Вишневський, Сергій Торбін і Віктор Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ