Today.ua

Хайлайтер, персикові рум'яна і рідка помада: головні тренди макіяжу 2020

Сучасні дівчата стежать за всіма модними новинками, в тому числі і в макіяжі, тому напередодні Нового року 2020 важливо заздалегідь знати про майбутні тенденції. На піку популярності зараз мінімум косметики і максимум природності. Дівчатам не потрібно ховати під шаром тонального крему свої родимки, зморшки та ластовиння. У тренді "макіяж без макіяжу", коли обличчя виглядає максимально свіжо.

Директор національного конкурсу краси «Міс Україна-Всесвіт», відомий б'юті-блогер Анна Філімонова поділилася корисною інформацією про новинки в макіяжі цього сезону.

За її словами, макіяж в першу чергу повинен підходити дівчині і відповідати події або часу доби. Він покликаний підкреслити переваги і приховати недоліки. У 2020 році в тренді буде макіяж без використання контуринга і чітких ліній. Не потрібно бути «ідеально» нафарбованою, і тоді ви в тренді. Контурний олівець, стрілки, сильна напудренность і ідеальний тон обличчя залишилися в минулому.

Денний макіяж, за словами б'юті-блогера, не терпить яскравих очей, губ і вилиць. Він нейтральний, ідеально виглядає при денному світлі, освіжає і не «кричить». Акцент може бути зроблений тільки на очі. Губи — натуральних кольорів. Для того, щоб мати більш довгі вії і підкреслити м'який погляд, купіть коричневі пучки. Що стосується вечірнього макіяжу, то він може бути більш помітний і виразний, щоб в темних вечірніх тонах читалися риси обличчя. Тут можна скористатися блискітками, глітером, яскравою помадою і накладними віями.

Перед тим, як наносити макіяж, важливо підготувати шкіру. Вона повинна бути добре зволоженою кремом, а вже потім можна сміливо наносити базу під макіяж, щоб вирівняти колір обличчя і добре зафіксувати тон. Хороша тональна основа повинна бути ідентичною кольору вашої шкіри, інакше її не буде видно на обличчі. Анна Філімонова рекомендує купувати тон двох кольорів — ваш і темніше на один відтінок, а потім їх змішувати.

У цьому сезоні в моді хайлайтери, що висвітлюють окремі ділянки обличчя. Вони бувають рідкі, пудрові або в стіку. Якщо макіяж в холодних тонах, то і тон освітлення повинен бути не теплим. Якщо шкіра засмагла, можна спробувати з золотим пігментом, більш темний. Якщо хайлайтер з рожевим відтінком, персиком або бронзою, можна нанести його на яблучка щік і віки, але головне не "переборщити".

Рум'яна також чудово підкреслять вашу природну красу, додавши трохи яскравості образу. Посміхніться, щоб яблучка щік стали більш виразними, подумки розділіть щоки вертикальною лінією на дві частини і наносьте рум'яна круговими рухами на верхню частину, яка ближче до вух, направляючи кисть до скронь. Потім добре розтушуйте. Персиковий колір рум'ян підійде більшості дівчат. А ще можна підібрати колір рум'ян до кольору помади. Для цього нанесіть помаду на тильну сторону долоні і розітріть як можна ретельніше. Отриманий відтінок і стане ідеальним кольором ваших рум'ян.

Обираючи, чим нафарбувати губи, відмовтеся від сухих матових помад на користь зволожуючого блиску для губ.

Раніше повідомлялося, які ідеї можна використовувати для яскравого новорічного макіяжу 2020.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ