Today.ua

Гриценко вимагає від Авакова звільнити винних у смерті його однопартійця

Глава партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко закликав міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та начальника Національної поліції Сергія Князєва негайно звільнити керівництво поліції Вінницької області після смерті його однопартійця Олександра Комарницького. Як відомо, 13 червня депутат був по-звірячому побитий поліцейськими на автобусній зупинці. Після 12 днів перебування в комі член партії "Громадянська позиція" помер.

"Сьогодні зупинилося серце чудової людини, палкого патріота України, Олександра Комарницького. Трагедія, яка червневого вечора сталася на вулиці нашого міста. Поліція, яка повинна охороняти спокій і мирне життя громадян — побила Сашу до стану, який став смертельним", — заявив Гриценко.

Партія "Громадянська позиція" вимагає справедливого покарання для поліцейського і звільнення керівництва обласного управління Національної поліції.

В обласній прокуратурі повідомили, що співробітника Київського відділення поліції Вінницького ГУНП, який 11 червня близько 23:00 у Вінниці, будучи при виконанні службових обов'язків, завдав Олександру Комарницькому тяжке тілесне ушкодження, відправили цілодобовий під домашній арешт з носінням електронного браслета.

У Нацполіції повідомили про відсторонення від виконання обов'язків не тільки підозрюваного поліцейського, але і чотирьох керівників, у тому числі, начальника Київського відділення поліції Вінницького відділу.

Нагадуємо, 13 червня у Вінниці поліцейські жорсткого побили однопартійця Анатолія Гриценка - Олександра Комарницького.

Раніше повідомлялося, що Анатолій Гриценко переконав Володимира Зеленського призначити радника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ