Today.ua

Гриценко натякнув на співпрацю із Зеленським

У вівторок, 25 червня, лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook оприлюднив відео, у якому допомагає людині, схожій на президента Володимира Зеленського виграти в шахи у людини, яка схожа на російського президента Володимира Путіна.

"У нас немає права на помилку. Час компетентних і відповідальних рішень. Разом – переможемо!", - йдеться у анотації до ролика.

У відео актори, схожі на Зеленського і Путіна, під тревожну музику грають у шахи, й український президент ризикує програти.

У той час, коли людина, схожа на Зеленського, тремтячими руками збирається зробити хід, з'являється справжній Гриценко, хапає "українського президента" за руку й підказує, на яку клітину треба ставити фігуру, щоб виграти у "Путіна" партію.

"Коли ворог наступає, ми не маємо право на помилку. Кожен хід може стати останнім. Ми повинні згуртуватися, повинні прийняти правильне рішення. Ми повинні перемогти", - звучить голос за кадром.

Розлючений "Путін" скидає фігури з дошки, а зраділий "Зеленський" та Гриценко тиснуть один одному руки.

Зазначимо, що у користувачів соцмережі розділилися думки щодо агітаційного відео кандидата.

Як повідомляв Today.ua, лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко раніше заявив, що президент Володимир Зеленський прислухався до його поради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ