Today.ua

Грибний крем-суп: простий рецепт смачного пісного обіду

Перші страви на обід - це традиція, яка зберігається і в пост. Якщо вам набридли звичні супи і борщі, спробуйте крем-суп з грибами, який дуже простий у приготуванні, а задоволення від смаку ви отримаєте колосальне. Ніжний легкий супчик з грибами сподобається і дітям, і дорослим.

Рецепт грибного крем-супу на обід

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю наріжте півкільцями і підсмажте в каструлі до золотої скоринки. Печериці добре почистіть і розріжте навпіл. Додайте до цибулі гриби і смажте на невеликому вогні ще 5 хвилин.
  2. Картоплю поріжте на кубики і додайте до цибулі з грибами. Посоліть, поперчіть і ретельно все перемішайте.
  3. Візьміть каструлю, налийте туди воду і засипте засмажку. Варіть суп на маленькому вогні 20-25 хвилин.
  4. Поки суп вариться, зріжте з багета тверду скоринку і зробіть грінки з м'якоті хліба.
  5. Зніміть суп з плити і збийте його добре блендером до однорідної консистенції. Додайте спецій за смаком і вершки, щоб суп став трохи густіше. Прикрасьте готовий суп гріночками і скибочками підсмажених грибів.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачний пісний борщ з грибними "вушками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ