Today.ua

Гройсман прокоментував зустріч із Зеленським

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та Володимир Зеленський, який за результатами другого туру президентських виборів набрав майже 75% голосів українців, провели неформальну зустріч, на якій обговорили кілька питань. Зустріч пройшла 24 квітня 2019 року в офісі студії «Квартал-95».

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман також заявив, що він готовий співпрацювати з Володимиром Зеленським після його інавгурації заради розвитку країни.

- Ми спілкувалися про життя, про Україну. Ми говорили про майбутнє нашої держави. Це найголовніше, - сказав Гройсман.

Гройсман зазначив, що якщо у новообраного президента будуть плани щодо зміни складу уряду, то він сам про це повідомить суспільству.

- Якщо ж говорити суто по закону, у президента є право вносити кандидатури двох міністрів, - підкреслив глава уряду Володимир Гройсман. - Це міністр оборони і міністр закордонних справ. Це право, яке визначено законом для нього.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман також прокоментував свої плани щодо участі в парламентських виборах. Гройсман запевнив, що в свою команду візьме порядних і гідних людей, в той же час він зазначив, що про формат участі у передвиборчих перегонах говорити рано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ