Today.ua

Гриценко закликав Зеленського до публічних дебатів

Кандидат на пост президента України Анатолій Гриценко закликав свого опонента Володимира Зеленського, який зараз очолює президентські рейтинги, вийти на публічні дебати.

«Я публічно закликаю Володимира Зеленського вийти зі мною на прямі дебати, і не одного, а зі своєю п'ятіркою і поговорити про ключові проблеми, які хвилюють людей», — заявив Анатолій Гриценко.

Гриценко також уточнив, що готовий провести публічні дебати з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським у прямому ефірі на будь-якому телеканалі з будь-якими ведучими.

«Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку», — додав лідера партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Тим часом кандидат на пост президента України, шоумен Володимир Зеленський заявив, що розкриє п'ять ключових членів своєї команди після першого туру президентських виборів. При цьому Зеленський сказав, що бачить у своїй команді людей, які сиділи поруч з ним.

Раніше Володимир Зеленський висловив бажання співпрацювати з Анатолієм Гриценком щодо фіксації і спільної протидії на рівні штабів можливих провокацій з боку влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ