Today.ua

Голови депутатських фракцій обговорять із Зеленським питання інавгурації

У суботу, 4 травня, голови парламентських фракцій Верховної Ради зустрінуться з переможцем другого туру президентських виборів, шоуменом Володимиром Зеленським на вулиці Грушевського до будівлі парламенту для обговорення дати інавгурації. Про це повідомив голова фракції "Самопоміч" у ВРУ Олег Березюк.

За словами нардепа, народні обранці будуть обговорювати з Володимиром Зеленським не тільки ритуал урочистій церемонії вступу на посаду глави держави, але і інші питання.

"Будемо говорити у тому числі і про інавгурацію", - сказав Березюк, додавши, що зустріч глав фракцій призначена на 15:00.

Зазначимо, зараз у ВР існують фракції партій "БПП", "Народний фронт", "Опозиційний блок", "Об'єднання "Самопоміч", "РПЛ", "Батьківщина", групи "Воля народу" і "Відродження", а також більше 60 депутатів не входять ні в одну з фракцій чи груп.

Раніше радники новообраного президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка поінформували про його перші кроки на посаді президента України.

Раніше повідомлялося, що Зеленський вже визначився з головою Адміністрації президента, а після церемонії інавгурації він оголосить кандидатури на посади керівників СБУ, Генеральної прокуратури, Генштабу та ряду міністерств.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ