Today.ua

Головний “радикал“ країни танцює під Успенську: Ляшко відвідав концерт російської співачки

Олег Ляшко, лідер Радикальної партії та колишній народний депутат, разом зі своєю дружиною Росітою Сайранен вчора, 10 листопада, відвідав концерт відомої російської співачки Любові Успенської в Палаці Спорту в Києві. Так, в мережі з'явилось відео, на якому головний "радикал" країни танцює повільний танець разом зі своєю дружиною під пісню Успенської.

"По буднях Олег Ляшко розбирається з депутатами, а по вихідних танцює на концертах. Відео записано сьогодні (10 листопада, - ред.) нами на виступі Любові Успенської", – йдеться в підписі до відео.

В коментарях до відео користувачі соцмережі висміяли політика, зазначивши, що це "так романтично, що аж нудить".

Також слід зазначити, що 65-річна Любов Успенська раніше "освічувалася у коханні" президенту Росії Володимиру Путіну, заявляючи, що він - її кумир, а також підтримувала війну на Донбасі. Крім того, Успенська вимагала пом'якшити міру запобіжного заходу для кримінального авторитета Олега Медведєва, який спонсорував бойовиків на окупованих територіях Донбасу.

Раніше повідомлялось, що Олег Ляшко опублікував відео, в якому жорстко розкритикував доручення глави держави Кабінету міністрів терміново розробити та внести на розгляд до Верховної Ради проект закону про вимоги та стандарти до новин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ