Today.ua

Головний “декомунізатор“ України В'ятрович назвав Зеленського малоросом

Колишній директор Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович у прямому ефірі назвав президента України Володимира Зеленського малоросом. В'ятрович сказав, що ознаки цього вже є і в його політиці. Раніше головний "декомунізатор" України, який, коментуючи висловлювання спікера ВР Дмитра Разумкова про декомунізацію, заявив, що останній не знає законодавства України.

«Його (Зеленського. - Авт.) культурні підходи – абсолютно малоросійські... Дуже далекі від розуміння української культури. Чи є Зеленський малоросом як президент – поки рано говорити», - наголосив Володимир В'ятрович.

https://youtu.be/j7FLmcMOkv4

Нагадаємо, раніше народний депутат і блогер Максим Бужанський звинуватив директора Інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича у корупції. Зокрема, він назвав Інститут нацпам’яті однією з найбільш корумпованих структур попередньої влади. Крім того, за словами Бужанського, діяльність інституту В’ятровича є “незрозумілою і суперечливою”.

Today.ua також писав про те, як член політради партії «Європейська Солідарність», журналіст Віталій Гайдукевич публічно образив президента України Володимира Зеленського, назвавши його «імпотентною малоросом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ