Today.ua

Головні помилки в макіяжі очей: як не виглядати на 10 років старше

Макіяж може як прикрасити зовнішність дівчини, так і істотно зіпсувати її вигляд. Існує спеціальний омолоджуючий макіяж, який допомагає приховати сліди втоми на обличчі і згладити зморшки. Однак, не всі жінки знають тонкощі і секрети його нанесення, через що деколи роблять безглузді помилки і додають собі пару трійку років.

Візажист розповів, яких помилок в макіяжі варто уникати, щоб не виглядати, як стара панда.

По-перше, віку додають чіткі смокі айс. Будь-які темні тіні для очей не молодять дівчину, і про це не варто забувати. Для щоденного макіяжу вибирайте тіні світлих природних відтінків: хакі, сірий, коричневий, бежевий. Пігмент наносьте тільки на рухому повіку, а «верхню» частину як слід розтушуйте. Яскравий смокі айс днем виглядає недоречним і створює ефект навислої повіки. Такий макіяж вас точно не молодить.

Тіні відтінку металік також вимагають особливої обережності в нанесенні, так як цей колір підкреслює припухлість, набряки, навислі повіки та інші вади на обличчі. Злегка додати погляду блиску можна за допомогою крапельки тіней на середині рухомої повіки або в кутиках ока.

Також стилісти рекомендують бути дуже обережними з тушшю для вій. Краще взагалі від неї відмовитися, ніж наносити кілька шарів. Такий макіяж виглядає неохайно і може обсипатися в будь-яку хвилину. Тому якщо використовуєте туш, то наносьте тільки один шар.

Зверніть увагу на зазначені вище рекомендації і ви більше не будете виглядати як стара панда, яка до того ж втомлена.

Раніше повідомлялося, як зробити ідеальні стрілки для очей в домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ